top of page

B6

B6 er helt ny. Fra topp til tå. Fra dens slankere estetikk til fremtidssikret digital tilkobling, og økt ytelse, hygiene og bærekraftsfordeler – B6 er den mest avanserte vanndispenseren til dags dato. Borg & Overström har redefinert vanndispensering på benkeplater.

B6-silver-water-dispenser-scene-1.jpg

SKJØNNHET I ENKELHET

Minimalistisk, diskré og gjennomtenkt, B6 forblir tro mot Borg & Overströms grunnleggende prinsipper om å bruke slående estetikk for å inspirere deg hver dag. Det sammenkoblede, førsteklasses utseendet til det sømløse dekselet skaper en beroligende kontrast til den komplekse teknologien som ligger innenfor.

B6 er bygget i Storbritannia ved å bruke proprietære underenheter fra nærlandsleverandører, noe som reduserer forsyningskjedens karbonavtrykk. Resirkulerbare komponenter kombinert med solcelledrevne produksjonsprosesser gjør B6 til et svært bærekraftig valg.

HVORFOR VELGE B6?

B6 er konsekvent energieffektiv, noe som gjør den både økonomisk og miljøvennlig. Ikke bare bruker den energisparende Dry Chill® – Borg & Overströms høyytelses kjøleteknologi – den er også utstyrt med en intelligent sensor som sender apparatet i standby-modus når lysnivået er lavt, eller etter en periode med inaktivitet.

VANNALTERNATIVER

B6-countertop-black--dark-transparent--3.png

B6 leverer øyeblikkelig renset kjølt, ambient, glitrende og varmt vann – og skaper flere drikkemuligheter for folkene dine samtidig som den leverer en ytelse med høy kapasitet som matcher.

Ta kontakt for å vite mer.

JEG ØNSKER ET TILBUD PÅ DENNE MASKINEN

bottom of page