top of page

KAFFEMASKINER

ALT DU TRENGER TIL KONTORET OG MER

Image by Battlecreek Coffee Roasters

FRISKBRYGGERE

FOR DEG SOM ØNSKER DEN TRADISJONELLE KAFFEN

En friskbrygger lager kaffe av hele bønner eller malt fersk kaffe. Er det den Skandinaviske "sorte" kaffen som er favoritten, anbefaler vi en friskbrygger med papirfilter fra Bravilor Bonamat. Disse lager kaffe etter "trakterprinsippet" og gir deg klassisk sort kaffe.

Andre fortrekker sort kaffe med "crema", et aromatisk og velsmakende "lokk" av skum som legger seg på toppen av kaffen. Da vil vi anbefale en maskin med en espressobrygger; Bravilor Bonamat, Jura, Wittenborg eller Aequator. Her brygges kaffen under trykk, noe som gir en kjemisk reaksjon når kaffen lages under riktig temperatur, trykk og malegrad skapes crema. 

ESPRESSOBRYGGERE

FOR DEG SOM ØNSKER DEN SORTE KAFFEN MED "CREMA"

 "Crema" er et aromatisk og velsmakende "lokk" av skum som legger seg på toppen av kaffen.

 

Velg en maskin med espressobrygger; Bravilor Bonamat, Jura, Wittenborg eller Aequator. Her finner vi den maskinen som passer best hos dere.

 

Er det "all inn" med fersk melk eller er det den enklere varianten med melketopping og evt sjokolade som ønskes? Uansett vil maskinene tilby stor variasjon med melkebaserte kaffedrikker for enhver smak.  

Image by tabitha turner
Image by Alin Luna

INSTANTMASKINER

FOR DEG SOM ØNSKER MINIMALT MED RENHOLD

Her er det ingen grut, du får kaffe på sekundet, maskinen har stor kapasitet, stort utvalg og god økonomi.

 

Fordelene er mange, her er Instantmaskinen uslåelig.

Kjært barn, mange navn?

Instant kaffe, pulverkaffe eller Nescafé.

Her gjelder også innsikt og kunnskap. Med riktig kvalitet på maskin, kaffe og service, så får vi dette produktet til å være et konkurransedyktig alternativ.

KAFFETRAKTERE

FOR DEG SOM ØNSKER DEN KLASSISKE SORTE KAFFEN

Kaffetraktere gir deg den klassiske sorte kaffen som vi kjenner den fra trakteren hjemme. Klassikeren er og blir den meste folkekjære og etterspurte kaffetypen.

 

Vi har kaffetraktere i alle former og alle kapasiteter. Om du trenger en enkel trakter eller om behovet er 30 - 40 liter i en containertrakter, så hjelper vi deg gjerne med dette.

Bravilor Bonamat videreutvikler stadig sine bryggere, helt uten kompromisser med tradisjoner.

Image by Devin Avery
bottom of page