top of page

OM OSS

Gode ideer starter alltid med kaffe

Kaffeselskapet AS har levert kaffeautomater og tilbehør til disse siden 1989 og har god erfaring med hvilke utfordringer, ønsker og krav de ulike kundene stiller.


Vår kompetanse på området kommer daglig våre kunder til gode.

Image by Mike Kenneally
"My birthstone is a coffee bean"

- Ukjent 

VÅR HISTORIE

Vi kan i dag tilby maskiner og tilbehør fra en rekke velrenommerte produsenter og kaffehus fra inn og utland og vet hva våre kunder ønsker seg, førsteklasses produkter og en problemfri og driftsikker løsning tilpasset sin bedrift.

Vi er med hele veien fra utvelgelse av maskin, ingredienser, finansiering og oppfølging med rask leveranse og servicekompetanse når dette er nødvendig.

 

Noen vektlegger funksjon, andre vektlegger pris, og noen vektlegger design - men alle vil ha god kaffe!

 

Vi har også en løsning for deg, ta kontakt i dag!

...

Interessen for kaffe ble lagt tidlig. Med bakgrunn fra horeca med mye kveld- og helgejobbing ble det en del Cafe besøk på 80 tallet, blant andre legendariske Cafe Sjakk Matt.

 

Etter tur til Italia ble kaffeinteressen forsterket og det åpnet seg en mulighet på leverandørsiden som Ole grep og flyttet til Bergen, og hvor Kaffeselskapet ble etablert i 1989.

 

Utviklingen av kaffemarkedet har siden vi startet på slutten av 80 tallet, utviklet seg enormt og interessen har bare økt. I dag har Mathilde også kommet inn i driften i Bergen, og vi gleder oss til å samarbeide og utvikle oss videre med avdeling også på Hamar.

Vi ønsker å drive videre i småskala og ha fokus på gode produkter og personlig service til våre kunder. Våre dyktige leverandører på både kaffe og maskiner bidrar med kunnskap, utvikling og passion for vårt virke, så forvent at Kaffeselskapet også vil levere deg det du forventer av en god leverandør med interesse og dyktighet for ditt behov.

Dette er oss

Våre kunder
Produksjon, industri, undervisning og skoleverk, kultur, handel og næring, verft, frisør, advokat, offentlig - privat forvaltning. Salg, hotell og Restaurant.
Vi har mange gode referanser å vise til så ta gjerne kontakt for referanser innenfor deres felt.

bottom of page