top of page

T2

T2 er et neste generasjons digitalt vannkransystem. Den er dristig, men likevel praktisk med en førsteklasses finish. Kombinert med den ultrakompakte ProCore® vannbehandlingsenheten, integreres T2 sømløst i ethvert arbeidsområde eller fellesrom.

T2-Black-Borg-Overstrom-Scene-4-1000x0-c-default.jpg

REDEFINERT HYDRERING

T2 har slanke linjer, en moderne profil og er ferdig til høyeste standard. Med et innebygd dryppbrett og 310 mm dispenseringsområde for etterfylling av flasker og kanner, er det også en svært praktisk løsning for moderne arbeidsplasser.

ProCore®-systemet under benken er kompakt, enkelt å installere ute av syne. Det er også lite vedlikehold og utstyrt med den nye eco R290 gassen. Den fargebelagte GreenCoat® stålkonstruksjonen gjør den bærekraftig og holdbar.

HVORFOR VELGE T2?

Det diskrete digitale berøringspanelet har et antimikrobielt belegg for en betryggende ren opplevelse. Avkjølt, sprudlende eller omgivende vann kan også dispenseres berøringsfritt via Bluetooth®-appen.

T2 er konsekvent energieffektiv, noe som gjør den både økonomisk og miljøvennlig. Den er også utstyrt med en lavlyssensor som sender apparatet i standby-modus når rommet er ledig.

VANNALTERNATIVER

361602394-t2-black-product-shot-angle-wh

I T2 vanndispenseren kan du få både avkjølt, boblende og romtemperert vann dersom ønskelig.

Den kan fylle opp 60 flasker av 500 ml pr time og kjøler 50 l per time.

Denne er perfekt for å tilby de ansatte et frisk alternativ på jobb.

Dersom man har egne, personlige vannflasker tilgjengelig

blir dette både et sunt og miljøvennlig valg.

Ta kontakt for å vite mer.

JEG ØNSKER ET TILBUD PÅ DENNE MASKINEN

bottom of page