top of page

WE6

Når kunder, medarbeidere og gjester nyter en kaffe, oppstår det en behagelig stemning; for kaffe skaper et avslappet, kommunikativt og produktivt miljø. Dessuten styrker den tankeevnen og mobiliserer kreative krefter. Det gjør kaffe uunnværlig på enhver arbeidsplass. Nye WE6 behersker hele repertoaret av kaffeklassikere fra ristretto og espresso til café crème.

we6_9.jpeg

KAFFEKLASSIKER TIL ARBEIDSPLASSEN

Fordi kravene varierer fra ett bruksområde til et annet, har WE6 mange muligheter for programmering og individualisering. Mengden kaffepulver og vann kan tilpasses personlige preferanser og serviset som brukes.

 1. Vanntank på 3 liter
   

 2. Bønnebeholder for 500g kaffebønner
   

 3. Kaffegrutbeholder på 25 porsjoner
   

 4. Fronttaster og moderne 2,8" fargedisplay gjør betjeningen til en lek også for uøvde brukere
   

 5. Dreiebryteren for varmtvann- og damptilberedning har blitt utarbeidet ut fra aktuelle ergonomiske synspunkter helt til den lå optimalt i hånden på hver eneste testperson. For mange kan dette virke som en bagatell, men for oss er det nok et skritt på veien mot perfeksjon.

HVORFOR VELGE WE6 FRA JURA?

Spesielt i bedrifter er renslighet og hygiene helt avgjørende. Derfor sørger integrerte spyle- og rengjøringsprogrammer kombinert med rengjøringsprodukter som er utviklet spesielt for JURAs kaffemaskiner, for perfekt hygiene med ett tastetrykk – til og med sertifisert av det tyske kontrollorganet TÜV Rheinland, hvilket gjør WE6 til et fremragende valg også for bedrifter med et HACCP-konsept*.

(* Hazard Analysis and Critical Control Points-konsept)

KAFFEALTERNATIVER

Coffee-Cup-Mockup_Kaffeselskapet.png

På denne maskinen får man 8 forskjellige kaffespesialiteter.

Kaffespesialiteter du får med denne maskinen er:

 • Ristretto / Ristretto x 2

 • Espresso / Espresso x 2

 • Kaffe / Kaffe x 2

 • Spesialkaffe x 2

 • Varmt vann

JEG ØNSKER ET TILBUD PÅ DENNE MASKINEN

bottom of page